Cine este Doctor SEO?

NOI ITI FACEM AFACEREA MAI PROFITABILA

Suntem o echipa experimentata si talentata de consultanti SEO, care respira prin marketingul motoarelor de cautare.

CUM AM AJUNS UNDE SUNTEM AZI

Exploreaza etapele noastre
si vezi cum a inceput totul

Iulie 2018

Infiintarea companiei

In vara anului 2018 am luat hotararea de a infiinta o societate comerciala in vederea punerii pe picioare a unui brand pe piata de optimizare SEO a site-urilor.

Septembrie 2018

Planul de marketing

In luna septembrie a aceluiasi an am inceput sa ne facem planuri de marketing pentru a intra cat mai agresiv pe aceasta piata. Putem sa spunem ca o parte din planul de marketing a avut succes iar o alta parte nu a avut rezultatele asteptate.

Ianuarie 2019

Lansarea proiectului

La inceputul anului 2019 am lansat proiectul Doctor SEO si am reusit rapid sa ne consolitam mai multe pozitii fruntase in rezultatele Google. La fel de repede am reusit sa atragem in portofoliul nostru 5 clienti

Martie 2020

10+ clienti activi

Anul 2020 a fost un an dificil pentru toata lumea, pandemia a venit pe neasteptate si toate planurile au fost date peste cap. In luna martie 2020 aveam deja peste 10 clienti activi care erau in crestere continua.

Februarie 2021

25+ clienti activi

La aproape un an de cand pandemia a lovit omenirea am reusit sa avem un portofoliu de peste 25 de clienti din mai multe domenii de activitate. Multe afaceri s-au mutat in mediul online iar concurenta pe anumite segmente a crescut semnificativ.

Esti gata pentru un tratament ca la carte pentru site-ul tau?