Magento Development

Despre Magento

Magento este o platforma utilizata de website-urile e-commerce din intreaga lume. Programul a fost creat initial de Varien Inc., o companie privata din Statele Unite, care avea sediul central in Culver City, California. La dezvoltarea programului au asistat si voluntari.

Prima versiune pentru uz general-disponibil a fost publicata de catre Varien la data de 31 martie 2008. Directorul General si fondatorul Varien, Roy Rubin, a vandut ulterior o cota substantiala catre eBay, care in final a achizitionat si ulterior a desfiintat compania.

In mai 2015, un studiu realizat de aheadWorks a declarat cota de piata a Magento intre cele mai populare platforme de e-commerce ca fiind de aproximativ 29,8%.

Peste 250.000 de comercianti din intreaga lume utilizeaza platforma Magento Commerce. Magento utilizeaza sistemul de management de baze de date relationare MySQL/MariaDB, limbajul de programare PHP si elemente Zend Framework.

Acesta foloseste conventiile programarii bazate pe obiecte si arhitectura de tip model-vizualizare-control. De asemenea, Magento utilizeaza modelul entitate-atribut-valoare pentru a stoca date.

Beneficiile majore ale Magento includ licenta open-source, continut SEO-friendly si o usoara integrare a gateway-ului de plata

Servicii oferite - Magento

Creati un magazin online pe platforma Magento cu ajutorul nostru. Stim cum sa dezvoltam magazinul online si cum sa cream o experienta unica si captivanta pentru utilizatorii care vor ajunge pe site.

Spuneti-ne toate problemele tehnice care impiedica dezvoltarea site-ului dvs. Oferim servicii de asistenta pentru magazine online care folosesc platforma Magento. Va ajutam sa profitati la maximum de platforma Magento

Daca site-ul dvs. care ruleaza pe platforma de comert electronic Magento are probleme de performanta precum: speed index, FCP, LCP sau pur si simplu se incarca greu noi te vom ajuta cu imbunatatirea acestor indicatori.

Care serviciu te intereseaza in special?

Portofoliu Magento DEV

Maison d’Or – Casa de aur a sentimentelor florale si cea mai apreciata florarie online

Misiunea Maison d’Or este sa livreze fericire oriunde, deci poti opta pentru a comanda direct din minunata florarie online Maison d’Or

GERMAN QUALITY este partenerul in care poti avea incredere. Echipa are o lunga experienta in vanzarea de obiecte sanitare si mobilier. GERMAN QUALITY este gata sa te ajute in luarea deciziei corecte atunci cand vrei sa-ti mobilezi, redecorezi casa sau cand achizitionezi obiectele sanitare.

ETIENNE este un brand dedicat tie. ETIENNE este un producator autohton de pantofi. Pentru ca stim cat de important este sa porti pantofi in care te simti bine. Pentru ca stim totul despre relatia femeilor cu pantofii frumosi. Pentru ca vrem sa ajutam orice femeie sa-si vada visele devenind realitate, avand in picioare pantofii care i se potrivesc

Povestea PROCOSMETIC a inceput in anul 1997 cand Sipos Eugen a infiintat firma INFO GROUP SRL, cu domeniul de activitate in sectorul comercializarii si distributiei de produse cosmetice profesionale, pentru ca 15 ani mai tarziu cei doi fii, Sipos Alexandru Eugen si Sipos Teodor sa duca afacerea la un alt nivel, lansarea brand-ului Procosmetic in mediul online.

SAVEO este … o savoare a gustului , preludiul unei zile perfecte ,un mod de viață , alintul dimineților perfecte , plăcerea clipelor intense , aroma momentelor intime , un concept clădit pentru fiecare gust. SAVEO comercialieaza mai multe tipuri de cafele dar si bauturi alcoolice.

Cu tatal sau geolog, Fergus a castigat o profunda apreciere a proceselor naturale care se combina pentru a crea diamante spectaculoase si pietre pretioase rare. Avand viziunea de a aduce diamante etice si de calitate clientilor din intreaga lume, Fergus a infiintat Fergus James, cunoscut anterior ca Dubai Rocks.