Contacteaza-ne 0732178001

Doctor-seo.ro © 2024. Toate drepturile rezervate.

Este o aplicație internă inovatoare, creată prin colaborarea dintre Doctor SEO și VONTEQ.

Integrează cele mai avansate tehnici de optimizare SEO pentru a oferi soluții eficiente și personalizate clienților noștri.

VONTEQ, membru al grupului nostru de companii, se specializează în dezvoltarea de magazine online pe platforme precum Magento 2, Presta Shop și WooCommerce, și nu numai, dar se distinge și în crearea de software-uri personalizate.

BRAIN a fost concepută din dorința de a simplifica și automatiza procesele esențiale din campaniile SEO. Această aplicație reprezintă un instrument crucial pentru eficientizarea comunicării cu clienții, oferind feedback instantaneu asupra articolelor de blog și materialelor de outreach elaborate de echipa Doctor SEO.

Prin această soluție, ne propunem să optimizăm și să accelerăm fluxul de lucru, concentrându-ne pe furnizarea unui serviciu de calitate superioară și pe maximizarea impactului campaniilor SEO pentru clienții noștri.

BRAIN demonstrează angajamentul nostru constant către inovație și excelență în domeniul optimizării SEO, punând tehnologia în slujba performanței și succesului.

SEO CONTENT

Procesul nostru de automatizare a comunicării prin email-uri este un exemplu clar al modului în care tehnologia poate îmbunătăți eficiența și transparența în relația cu clienții.

Acest proces este integrat în aplicația BRAIN Monitor, asigurându-se că fiecare etapă a colaborării noastre este fluentă și accesibilă.

Iată cum funcționează SEO Content

Adăugarea Articolului în BRAIN

În momentul în care un nou articol este încărcat în aplicația BRAIN pentru verificare, sistemul nostru automatizează imediat următorul pas.

Notificarea Prin Email

Clientul primește automat un email informativ, notificându-l că un nou articol este gata pentru revizuire. Acesta este un pas crucial pentru a menține transparența și pentru a asigura că clientul este la curent cu progresul lucrărilor.

Accesul la Articol

Articolul poate fi accesat cu ușurință direct din email primit sau prin contul personal de pe platforma BRAIN. Această flexibilitate permite clienților să revizuiască și să aprobe conținutul într-un mod care le convine cel mai bine, fie că este din email, fie din confortul propriului cont BRAIN.

Această abordare automatizată asigură o comunicare fluidă și eficientă, reducând timpul de așteptare și creșterea eficienței procesului de verificare. Totodată, ea permite clienților să fie mai implicați și mai responsabili în procesul de creare a conținutului, oferindu-le posibilitatea de a oferi feedback în timp real.

Prin intermediul acestei metode, ne angajăm să oferim clienților noștri o experiență simplificată, eficientă și transparentă, demonstrând în mod constant angajamentul nostru față de inovație și excelență în serviciile pe care le oferim.

BACKLINK MONITOR

Secțiunea Backlink Monitor din aplicația BRAIN reprezintă un instrument esențial în evaluarea și gestionarea campaniei dumneavoastră SEO. Această caracteristică oferă o perspectivă completă și detaliată asupra performanței backlink-urilor, un factor crucial în optimizarea pentru motoarele de căutare.

Funcționalitățile cheie ale Backlink Monitor includ:

 • Vizualizarea Link-urilor Finale: Utilizatorii pot vedea link-urile care au fost adăugate în cadrul campaniei SEO, oferind o imagine clară asupra activității de link building.
 • Detalii despre Publicații: Această secțiune afișează publicațiile pe care au fost adăugate articolele, permițând clienților să înțeleagă unde este promovat conținutul lor.
 • Evoluția lunară: Backlink Monitor oferă o analiză lunară, arătând evoluția numărului de backlink-uri și modul în care acestea contribuie la strategia SEO generală.
 • Numărul Total de Backlink-uri: Utilizatorii pot vedea numărul total de backlink-uri adăugate prin campania SEO, oferind un indicator al eforturilor și succesului strategiei de link building.
 • Integrare cu API-uri Externe: Pentru a oferi o analiză mai profundă, această secțiune este integrată cu API-uri care extrag date esențiale precum numărul total de backlink-uri ale unui website, domain rating-ul și domeniile unice care trimit link-uri către un anumit website. Aceste informații sunt vitale pentru înțelegerea poziției și autorității unui site în peisajul online.

Prin Backlink Monitor, utilizatorii pot avea o viziune clară și actualizată asupra impactului activităților de link building, facilitând luarea deciziilor informate și ajustarea strategiilor pentru maximizarea rezultatelor SEO. Această secțiune demonstrează angajamentul nostru de a oferi clienților instrumente avansate și date precise pentru o gestionare eficientă a campaniilor SEO.

SEARCH DATA

Secțiunea ‘SEARCH DATA’ din aplicația BRAIN reprezintă o componentă esențială pentru analiza și îmbunătățirea strategiilor SEO. Această secțiune se integrează direct cu API-ul de la Google Search Console (GSC), facilitând accesul la date vitale pentru fiecare website conectat.

Principalele caracteristici ale secțiunii SEARCH DATA sunt:

 • Extragerea Datelor din Google Search Console: Importăm datele cheie de la GSC, inclusiv numărul de click-uri, impresii, rata de click-through (CTR) și poziția medie. Aceste date oferă o perspectivă amplă asupra performanței site-ului în rezultatele căutărilor Google.
 • Prezentare Simplificată a Datelor: Ne străduim să afișăm aceste informații într-un mod cât mai simplu și accesibil, astfel încât utilizatorii să poată înțelege ușor performanța site-ului lor.
 • Comparatii Automate: Facem comparații automate cu perioada anterioară celei selectate, oferind o analiză temporală care permite utilizatorilor să evalueze progresul și impactul strategiilor implementate.
 • Generarea unui SCOR SEO: Bazându-ne pe informațiile extrase din GSC, aplicația BRAIN generează un SCOR SEO, variind între 0 și 100. Acest scor oferă o evaluare rapidă și ușor de înțeles a sănătății SEO a site-ului.
 • Identificarea Paginilor și Cuvintelor Cheie Performante: În această secțiune, utilizatorii pot vedea care sunt cele mai performante pagini și cuvinte cheie ale site-ului lor. Această funcționalitate este crucială pentru identificarea și capitalizarea pe elementele care conduc cel mai mult la succesul SEO.

Prin secțiunea SEARCH DATA, oferim utilizatorilor noștri o unealtă puternică pentru monitorizarea, analiza și optimizarea continuă a prezenței lor online. Integrarea cu Google Search Console și prezentarea clară a datelor transformă complexitatea analizei SEO într-o experiență simplificată și eficientă, contribuind astfel la dezvoltarea și creșterea succesului online.

PERFORMANCE DATA

Secțiunea ‘PERFORMANCE DATA‘ oferă o imagine detaliată și cuprinzătoare a evoluției campaniei SEO pe parcursul ultimelor 12 luni, folosind datele extrase din Google Search Console.

Funcționalitățile cheie ale secțiunii PERFORMANCE DATA includ:

 • Prezentarea Datelor din Google Search Console: Aici, utilizatorii pot accesa date esențiale cum ar fi numărul de click-uri, impresii, CTR (rata de click-through) și poziția medie pe Google. Aceste metrici sunt esențiale pentru a evalua eficacitatea strategiilor SEO adoptate.
 • Grafice Intuitive: Secțiunea include grafice ușor de interpretat care ilustrează evoluția acestor metrici pe parcursul unui an. Acest aspect vizual facilitează înțelegerea tendințelor și a modificărilor de-a lungul timpului, oferind o bază solidă pentru analiza performanței.
 • Vizualizare Ample a Evoluției Campaniei SEO: Prin afișarea datelor pe parcursul a 12 luni, utilizatorii pot obține o perspectivă largă asupra evoluției și impactului campaniei SEO, evidențiind atât succesele, cât și domeniile care necesită îmbunătățiri.
 • Extracția Sintagmelor de Căutare: De asemenea, pagina extrage și afișează toate sintagmele de căutare pentru care site-ul a apărut în rezultatele de căutare Google. Aceasta oferă o înțelegere profundă a termenilor și expresiilor care aduc trafic către site, permițând ajustări strategice pentru a maximiza vizibilitatea și eficacitatea SEO.

Secțiunea PERFORMANCE DATA este un instrument valoros pentru orice specialist SEO, oferind date concrete și analize vizuale care ajută la optimizarea continuă a campaniilor și la consolidarea prezenței online. Această secțiune demonstrează angajamentul nostru de a furniza instrumente avansate și date relevante pentru a susține creșterea și succesul SEO al clienților noștri.

ALTE FUNCTIONALITATI

Aplicația BRAIN reprezintă un instrument complex și multifuncțional, proiectat pentru a oferi utilizatorilor o experiență cuprinzătoare și integrată în gestionarea campaniilor SEO. În afara secțiunilor deja discutate, BRAIN include și alte facilități esențiale, fiecare dintre ele contribuind la eficiența și eficacitatea strategiilor SEO.

Raportul SEO Integrat

Aplicația include un raport SEO care se actualizează lunar, furnizând date și informații detaliate din luna precedentă. Acest raport oferă o analiză aprofundată a performanței SEO, permițând clienților să înțeleagă dinamica și evoluția campaniilor lor.

Notificări prin Email la Actualizarea Raportului

Când raportul SEO este actualizat, clienții primesc automat un email de informare. Aceasta asigură că sunt mereu la curent cu cele mai recente date și analize.

Raport Automat pentru Linkbuilding

Împreună cu raportul SEO, clienții primesc și un raport automat sub forma de PDF, dedicat activităților de linkbuilding. Acest document oferă o imagine clară asupra progresului și succesului inițiativelor de linkbuilding.

Secțiunea BOOST pentru Achiziții Extra

În BRAIN, există o secțiune specială denumită BOOST, unde clienții pot achiziționa pachete suplimentare pentru linkbuilding. Aceasta oferă o flexibilitate sporită și permite adaptarea rapidă a strategiei de linkbuilding în funcție de nevoile specifice ale campaniei.

Raportul pentru Site Health

BRAIN include și un raport pentru Site Health, care evaluează sănătatea site-ului folosind diferiți metrici. Acest raport se bazează pe date extrase prin intermediul unui serviciu de API, oferind o analiză precisă a stării site-ului în diferite aspecte tehnice și de conținut.

Fiecare dintre aceste componente aduce un plus valoros în cadrul aplicației BRAIN, asigurându-se că utilizatorii au la dispoziție toate resursele necesare pentru a gestiona eficient și a optimiza campaniile lor SEO. BRAIN reprezintă un instrument esențial pentru orice specialist în SEO, oferind o platformă completă pentru monitorizarea, analiza și îmbunătățirea permanentă a strategiilor de optimizare pentru motoarele de căutare.

Contact Doctor SEO

Stabileste o intalnire

  Suna astazi

  0732 178 001

  Luni - Vineri

  09:00 - 19:00

  Locatia noastra

  Strada Samuil Vulcan NR. 12D, Sector 5