Audit SEO

De ce este SEO mina de aur a afacerii tale online?

SEO-Analysis-Welcome-Image

Optimizarea motoarelor de cautare (SEO) este un proces care imbunatateste pozitia unui site web in sectiunea organica (neplatita) a unui motor de cautare. Motoarele de cautare doresc sa furnizeze utilizatorilor informatii imediate, relevante si importante si sa ofere site-urile care indeplinesc aceste criterii, cele mai inalte clasamente.

Prin intermediul unor software-uri avansate numite crawlere web, motoarele de cautare scaneaza in permanenta site-uri web pentru continut si actualizari, astfel incat sa indexeze site-ul si sa-l pun in legatura cu anumite cautari facute de utilizatori. Apoi, Google aplica o serie de algoritmi si stabileste, pe baza unor multitudini de factori, care este ranking-ul unui website.

Verificare titluri, Descrieri, H1-H6 tags, Marimea paginii

La Doctor SEO analizam si optimizam toti factorii de ranking ON – PAGE . Suntem mereu cu ochii pe update-urile de algoritm si incercam sa aflam din timp la ce anume a facut referire update-ul.

Scanam si analizam toate link-urile externe si interne ale site-ului

Folosim tool-uri performante pentru a analiza fiecare link extern care a fost trimis catre site. Analizam si ancorele folosite in internal linking

Verificam toti indicatorii de performanta Google

Verificam, analizam si optimizam toti indicatorii de performanta Google.  Multi indicatori sunt importanti in ranking-ul Google

Super clienti 🤩

Super clienti 🤩

Doar lasa informatiile tale in formular

  • Calea 13 Septembrie 221-225, Bucuresti
  • 0730 496 866
  • 0730 496 866

    Ce spun clientii nostri