Contacteaza-ne 0732178001

Doctor-seo.ro © 2024. Toate drepturile rezervate.

Top 3 bloguri SEO pe care trebuie să le citești în mod constant

Publicat de Cosmin Puiu Categoria: SEO

În prezent nu există reguli SEO acreditate pe care trebuie să le urmezi cu strictețe pentru a avea un proces de optimizare care să-ți aducă rezultate garantate, astfel că practica de a citi în mod constant informații expuse de mai multe surse se poate dovedi utilă. Practic spus, domeniul SEO evoluează în mod constant, astfel că nu există o rețetă standard de succes universal valabilă, care să funcționeze la fel pentru toată lumea și pentru toate businessurile.

Acest aspect se explică mai ales prin faptul că algoritmul Google aduce în mod constant update-uri care au rolul de a schimba regulile jocului. Astfel, este necesar să fii mereu conectat la tendințele nou apărute și să aprofundezi fiecare detaliu ce ține de procesul SEO. În final, cu cât vei fi mai bine informat și cu cât vei afla mai multe informații din surse avizate și sigure, cu atât vei fi cu un pas  în fața concurenței.

Astăzi îți vom prezenta top 3 cele mai utile bloguri SEO pe care trebuie să le citești în mod constant pentru a fi la curent cu noutățile.

Search Engine Journal

Search Engine Journal a fost fondat în anul 2003 de Loren Baker și are  Domain Rating 88. Lunar a fost estimat un trafic de 307.227 utilizatori. În ceea ce privește conținutul, media numărului de postări lunare este de 130, iar lungimea medie a unei postări este cuprinsă între 900 și 1000 de cuvinte.

Având o experiență de peste 18 ani, acest blog SEO prezintă o expertiză vastă în domeniu, îmbogățită de o mare popularitate. Notorietatea sa la nivel mondial se datorează atât informațiilor corecte și verificate, cât și faptului că marea majoritate a autorilor s-au axat pe știri și noutăți din lumea SEO de actualitate.

Mai mult decât atât, Search Engine Journal publică adeseori și materiale informative ample, precum studii de caz, fapt ce-l recomandă a fi citit de toți începătorii din acest domeniu.

Yoast

Yoast a fost fondat de Joost de Valk și are Domain Rating 89. Traficul lunar estimat este de 217.201 utilizatori. Despre conținut îți putem spune că media numărului de post[ri lunare este de 33, iar lungimea medie a unei postări este cuprinsă între 950 și 1000 de cuvinte.

Articolele disponibile pe blogul Yoast au ca subiect conținutul SEO de calitate, detaliile tehnice ale domeniului și aspecte interesante legate de optimizarea SEO a platformei WordPress.

MOZ

Moz a fost fondat de Rand Fishkin și are Domain Rating 91. Traficul organic lunar estimat este de 217.714. În privința conținutului, media numărului de post[ri lunare este de 16, iar lungime medie a unei postări este de 2000 de cuvinte.

Moz este cel mai cunoscut blog SEO, iar de-a lungul timpului acesta a oferit publicului larg informații prețioase despre domeniu. Mai mult decât atât, seria de video-uri Whiteboard Friday în care specialiști din domeniu vorbesc despre tot ce înseamnă SEO în vremurile actuale este deosebit de interesantă.

Specialiștii dintr-o agentie SEO sunt mereu în pas cu tendințele și noutățile, astfel că pentru reușita unei campanii seo îți recomandă aprofundarea continuă a subiectului.

Spor la lecturat!