fbpx

Google Core Update 24 Septembrie – Tot ce trebuie sa stii despre acest update

Dupa ce a stabilit un precedent in luna iunie a acestui an, Google ne-a surprins din nou si a anuntat pe Twitter lansarea unui update: September 2019 Core Update. Ce-i drept, de data aceasta a anuntat pe 24 septembrie, cu doar cateva ore inainte de a intra live, insa este de apreciat initiativa lor. Puteti vedea mai jos tweet-ul oficial in care se anunta update-ul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se pare ca Google anunta in avans doar lansarea update-urilor majore, asa ca ar fi bine sa va asteptati la schimbari notabile in ceea ce priveste indexarea.

La fel ca data trecuta, Danny Sullivan (Google Search Liaison account) a oferit cateva explicatii si a mentionat ca September 2019 Core Update va fi complet instalat in cateva zile, asa ca nu va bucurati inainte de termen. Google a inceput sa ia in serios comunicarea cu webmasterii si nu putem decat sa ne bucuram.

 

 

 

 

 

 

 

Asa cum am mai explicat in trecut, un Core Update se focuseaza mai mult pe ,,dedesubturile” site-ului, asa ca tot ce puteti face momentan este sa asteptati instalarea completa a update-ului si sa vedeti daca ati fost afectati sau nu de catre acesta.

Ce este nou de la June Core Update si pana acum este faptul ca Google a publicat pe 1 august un articol in care a transmis lamuriri despre ce inseamna de faptul un Core Update si ce pot face webamsterii pentru a-si imbunatatii site-urile, dar si cum isi pot reveni daca update-ul i-a afectat in mod negativ.

Va recomandam sa cititi articolul cu precizari si cu sfaturi ale Google, pentru ca veti gasi raspunsul la multe intrebari pe care probabil vi le-ati pus de-a lungul timpului. Cel mai important sfat pe care ni l-au oferit cei de la Google si pe care vi l-am repetat si noi de-a lungul timpului este sa va concentrati pe oferirea unui continut unic, de calitate. Este tot ce isi doresc cititorii vostri, indiferent de domeniul in care activati, fie ca prezentati produse pentru curatarea casei, mobila, flori sau fie ca scrieti articole medicale.

Citind si raspunzand la intrebarile Google, o sa va dati seama daca le oferiti vizitatorilor continut de calitate si de asemenea, veti sti ce si cum sa imbunatatiti.

Si bineinteles, puteti apela oricand la specialisti pentru a va ajuta si pentru a va oferi cele mai bune sfaturi, pentru ca site-urile voastre sa se recupereze in cazul in care au fost afectate in mod negativ de Google Core Update September 2019 si sa ajunga in topul rezultatelor.

La Doctor SEO suntem permanent cu ochii tool-urile online care monitorieaza zilnic milioane de cuvinte cheie pentru a afla din timp despre un posibil update Google.

Va prezentam mai jos cateva dintre acestea:

 

 

Impact Google update – Clienti Doctor SEO

Doar pentru un singur client din portofoliul Doctor SEO se observa clar un impact al acestui update de pe data de 24 septembrie.

Vom reveni cu update in cadrul acestui articol pe masura ce vom observa modificari de vizibilitatea pentru clientii Doctor SEO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *